Al voltant de la Història del Tango. Flauta i Guitarra.

Mula rubioLa formació de flauta guitarra és, probablement, una de les combinacions més fructíferes en la música de cambra, sobretot a partir del segle XX i a partir de l’arribada de la música d’arrel popular a mans de compositors com Bartok, Villalobos o Piazzolla. És per això que aquesta formació té la seva raó de ser. El seu repertori passa pel classicisme, pel romanticisme, per la música espanyola, així com per l’impresionisme francès, però sobretot se centra en la música d’arrel popular. Astor Piazzolla serà, de ben segur, el centre de la feina d’aquest duet amb la seva Història del Tango, però també altres peces i obres de concert molt cèlebres, com la Tango Suite o les Estacions Portenyes. A part d’aquest compositor, en els seus concerts, es poden escoltar també Falla, Takemitsu, Fauré, Debussy, Giuliani entre d’altres.

ORIOL MULA, flauta

06-11_Oriol_Mula_web (1)Oriol Mula estudia a Barcelona, Orléans i París. Els seus principals professors són Joan Vayreda, Dolors Serra, Salvador Martínez, Arlette Biget i Florence Délépine. També ha participat com alumne actiu a cursos i masterclasses d’ eminents flautistes com Jacques Zoon, Emmanuel Pahud, Juliette Hurel, Benoit Fromanger etc…

El 2002 va ser el guanyador del concurs de flauta de Avon (França) i també va ser finalista del concurs permanent de Joventuts Musicals d’Espanya.
Ha sigut membre de l’Orquestra Sinfònica d’Extremadura amb qui ha tocat de solista el concert en Sol Major de Carl Phillipe Emmanuel Bach i ha colaborat en una gran quantitat d’Orquetsres i formacions de cambra com la Gran Orquestra del
Teatre del Liceu, l’Orquestra del Palau de les Arts de Valencia, Orquestra Clàssica d’Andorra etc…que l’han dut a tocar per gran part de la geografia espanyola, França. Alemanya, Escòcia, Korea del sud, China, Japó etc..

MAITE RUBIO (Guitarra)maite
Realitza els seus estudis al Conservatori del Liceu de Barcelona, on obté el títol de Professora Superior de Guitarra amb les més altes qualificacions.
Ha estudiat amb els concertistes Jaume Torrent i Sergi Vicente, a més d’assistir a diversos cursos internacionals amb professors com Michel Sadanowsky, Alvaro Pierri, David Russell, Pepe Romero i Leo Brower. Membre destacat de l’Orquestra de Guitarres de Barcelona durant deu anys, ha ofert diferents recitals a diverses ciutats espanyoles a duo i en diverses formacions de cambra, així com a solista amb orquestra. Destaquen els concerts oferts a La Havana i a Lisboa juntamente amb Sergi Vicente. Actualment forma part del grup de guitarres Eclecticordia dirigit per Danielle Kassner i forma duo de guitarres des de fa deu anys amb Miriam Franch.

Com a solista obté el Premi d’Honor de Grau Superior al Conservatori del Liceu (Barcelona 1.999) i va ser finalista al concurs de guitarra de Grau Superior “América Martínez” (Sevilla  1.999). Amb el duo de guitarres Rubio- Franch obtenen el Primer Premi en la modalitat de música de cambra en el concurs de la Fundació l’Arjau (Barcelona 2.004), segon Premi en la modalitat de música de cambra en el concurs “José de Azpiazu” (San Sebastian 2.003) i han sigut finalistes en el concurs de Música de Cambra de Manresa (2.005) en el concurs “Paper de Música” (Capellades 2.005).

A banda de la seva trajectòria dins la música clàssica, ha col.laborat en muntatges musicals de caire molt divers, com el que va realitzar a Sevilla amb la companyia de Carles Santos

IMAG2150_1_1