DesConcert

Foto 1 Desc. -DESCONCERT

DUO DESCONCERT: Vassil Lambrinov i Fernando Cleves (violins)

Tipus de Espectacle: Concert didàctic i familiar

Música: C. Porter, R. Schumann, G. Ph. Telemann, L. Delibes, L. Mozart, W. A. Mozart,  B. Bartok i d’altres.

Arranjaments: Fernando Cleves

Guió i direcció musical: DUO DESCONCERT

Duració de la obra:  Concert escolar 50 minuts;  Concert familiar 60 minuts.

Desconcert presenta un espectacle en el que combina música i humor i en que el públic participa activament i no només com a simple espectador.

Els integrants de “DesConcert” són músics avalats amb una àmplia trajectòria professional. Les seves inquietuds els han portat a combinar la seva experiència com intèrprets i la pedagogia creant espectacles amb la finalitat d’apropar la música clàssica al públic de totes les edats d’una manera divertida.

El concert presentat per DESCONCERT està pensat per que els nens i les nenes  ( o els seus pares) visquin el fet d’assistir a un concert de música clàssica, potser per primera vegada, com una experiència relaxada  i divertida.

En el concert es van succeint les peces de diferents estils (Barroc, Clàssic, Romàntic, Cançó Tradicional, Jazz) i  s’enllacen l’una amb l’altra amb petits gags i explicacions molt breus que preparen l’audició, donen un toc d’humor i agilitat a la representació a més d’afavorir la interacció entre públic i artistes.

Aquest espectacle ha format part del programa “Anem al Teatre”  de la Diputació de Barcelona  les temporades 2009-2010 i 2010-2011.

desconcertVassil Lambrinov

Neix a Sofia (Bulgària) i comença els seus estudis musicals i de violí a l’edat de set anys amb el seu pare. Realitza els seus estudis superiors a la Folkwang  Hochschule de Essen on rep classes amb els més prestigiosos mestres. Actualment realitza una intensa activitat concertista combinant concerts com a solista, amb grups de cambra i amb diverses orquestres com la OBC,  la del Gran teatre del Liceu,  i  la  “Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les terres de Lleida” . També actua regularment com a músic en obres de teatre i com a mag en diversos espectacles.

Fernando Cleves

Violinista amb una amplia experiència, tan simfònica com cambrística. Al llarg de la seva trajectòria a estat  integrant de l’Orquestra de “Rencontre Musical” i de la “Camerata Pro-Música” de Lausanne. Posteriorment ha format part de l’Orquestra Simfònica de les Illes Balears i de la “Camerata Sa Nostra” sota la direcció de Barry Sargent, així com de diverses formacions de cambra.

Es col·laborador habitual de l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les terres de Lleida, Orquestra simfònica del Vallès, Orquestra de Cambra Catalana i de la Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de  Catalunya, entre d’altres.

desconcert-22