Duet guitarres. Rubio & Franch

maite Rubio miriam franch

El duo de guitarres format per la Maite Rubio i la Miriam Franch es consolidà l’any 1996.

Ambdues es llicencien al Conservatori Superior de Música del Liceu on varen estudiar amb els mestres Jaume Torrent i Sergi Vicente.

Formen part de L’Orquestra de Guitarres de Barcelona, dirigida per Sergi Vicente, formació amb la qual han enregistrat el seu primer CD i DVD i han participat a nombrosos festivals de música nacionals i internacionals (La Havana,Moscú, Còrsega i EEUU).

Han assistit a nombrosos cursos d’interpretació i música de cambra treballant amb mestres de reconegut prestigi com David Russell, Pepe Romero, Leo Brouwer , Álvaro Pierri i Guillem Pérez-Quer entre d’altres.

Al llarg de la seva trajectòria com a duo han ofert concerts en diversos cicles de música de Barcelona, així com a la resta de Catalunya i Espanya ,com el Festival de Guitarra de Barcelona, Festival de Guitarra de Nájera, Certàmen Miquel Llobet, Curs Internacional d’Escaldes Engordany (Andorra). Cal destacar les seves col•laboracions a la Televisió de Barcelona BTV i a COMràdio.
Fruit de la recerca d’un estil personal, el seu repertori és extens i variat. Inclou obres d’autors com Falla, Sor, Piazzolla, Brower, Gangi, Castelnuovo-Tedesco o Takemitsu.

Obtenen el primer premi en el Concurs de la Fundació de l’Arjau en la modalitat de Música de Cambra (Barcelona 2004) i el segon premi en el V Concurs Internacional de Guitarra José de Aspiazu, en la modalitat de duo (Donostia 2002).

Programa

PRIMERA PART

Canarios……………………………………………..……G. Sanz *

Danza Oriental……………………………………………E. Granados *

Valses poéticos……………………………………………E. Granados *

Souvenir de Rusia…………………………………………F.Sor

SEGONA PART

Dances Rumanes…………………………………….…….B.Bártok **

  Jocul cu bata

  Brául

  Pe loc

  Buciumeana

  Poarga rumanesca

  Manuntelul

Micropiezas………………………………………..………L.Brower

Fuga Elegíaca………………………………….………….Castelnuovo-Tedesco

Suite Italiana……………………………………….………M.Gangi

  Allegro vivo

  Adagio

  Allegro Spigliato

*Arranjaments duo Rubio Franch

**Arranjament de Guillem Pérez-Quer