I Solisti di Perugia

i_solisti_di_perugiaI Solisti de Perugia representa una realitat consolidada en el panorama internacional actual. Aquesta orquestra simbolitza un pont ideal entre els cèlebres grups cambrístics italians i una nova concepció interpretativa, que li atorga un so ric, viu i fascinant. En les seves gires internacionals, els músics de I Solisti de Perugia exerceixen d’ambaixadors de la millor tradició musical italiana, aportant sempre la seva interpretació i estil propi.

“I Solisti” està present en les programacions més importants de les societats de concert italianes i ha rebut el reconeixement de la crítica i públic de tot el món. I Solisti di Perugia ha realitzat gires per Japó, Estats Units, Alemanya, Grècia, Espanya, Itàlia,…

El catàleg discogràfic de “I Solisti di Perugia” és riquíssim, tenint més d’una vintena de discs per a la casa nipona Camerata Tokio. El catàleg inclou gravacions de prestigiosos solistes acompanyats per l’orquestra, i també gravacions on els membres de l’agrupació actuen com a solistes. Té altres enregistraments amb discogràfiques com LaMaggiore, UmbriaJazz i Tactes, amb obres del repertori clàssic i també estrenes absolutes. Les prestigioses revistes musicals Amadeus, CD Classics, Mostly Classic han escrit crítiques molt positives i entusiastes de diversos Cds de l’orquestra i fins i tot algun Cd ha aparegut a la prestigiosa i exclusiva selecció “Best America 2006″.